Social Media Kit – Pakej Enterprise
social media kit pakej enterprise
Social Media Kit – Pakej Bajet
Social Media Kit – Pakej Permulaan
Sale!
design-for-pakej-v1.0

Social Media Kit – Pakej Enterprise

RM897.00 RM397.00

  • Jimat RM500
  • Harga Sekeping Design RM0.14
  • Harga Asal RM897
  • Minimum 2920 Designs
  • Quote Sambutan Perayaan (Raya Aidilfiti, Hari Guru…)
  • Quote Ucapan Selamat (Pagi, Malam, Harian, Cuaca…)
  • Quote Islamik (Petikan ayat Al-Quran, Hadis, Doa…)
  • 20 Design “Thank You Note”
Category:

Description

Pernahkah anda terkejar-kejar nak siapkan design dan content sebab deadline dah dekat?

Serik berjaga malam untuk menyiapkan post bergambar untuk Facebook page anda

Kami pun pernah melalui pengalaman ngeri itu.

Legakan hati anda dengan memiliki bekalan kit design dan content untuk setahun daripada Postmore.

Bayangkan berapa banyak masa yang terluang sekiranya semua design gambar dah disediakan awal-awal? Anda boleh pergi program anak di sekolah… boleh tengok wayang… boleh pergi jalan-jalan tanpa perlu kisah pasal design.

Bayangkan berapa banyak yang anda dapat jimat untuk menghasilkan design dan content untuk social media.

Anda boleh jimat RM500!

Anda dah tak perlu nak pening-pening kepala memikirkan idea untuk content lagi. Sebab kami dah siapkan untuk anda.

 

• Quotes inspirasi
• Quotes hari-hari kebesaran Islam
• Ucapan perayaan dan cuti umum
• Post-post hiburan
• Ungkapan, sajak dan lawak
• Ucapan-ucapan selamat harian dan banyak lagi

 

Kalau anda kira kos untuk hire designer buatkan semua tu, anda terpaksa bayar RM1500 sebulan!

Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu. Malah anda tak perlu bayar harga asal kit ini iaitu RM897.

Apa yang lebih menarik ialah sekiranya anda order Pakej Enterprise ni, anda boleh dapat minimum 2920 design untuk setahun!

Anda boleh dapat semua ini hanya di Postmore sahaja.

 

Jadi, klik “Add to Cart” sekarang untuk order. Bayar secara online banking.

 

P.S Sekiranya anda order sekarang, kami akan berikan 20 “Thank You Note Design” secara PERCUMA.

Kualiti design profesional
Minimum 4 content dengan 2 variasi design setiap hari
Siap dalam masa 48 jam bekerja
Download Kit Postmore melalui link yang diberikan di dalam emel anda
Terus guna untuk social media anda