Social Media Kit – Pakej Bajet
social media kit pakej bajet
Social Media Kit – Pakej Enterprise
Sale!
design-for-pakej-v1.0

Social Media Kit – Pakej Bajet

RM497.00 RM297.00

  • Jimat RM200
  • Harga Sekeping Design RM0.34
  • Harga asal RM497
  • Minimum 1460 Designs
  • Quote Sambutan Perayaan (Raya Aidilfiti, Hari Guru…)
  • Quote Ucapan Selamat (Pagi, Malam, Harian, Cuaca…)
  • Quote Islamik (Petikan ayat Al-Quran, Hadis, Doa…)
  • Quote Umum (Kata-kata Motivasi, Tip-tip Harian..)
Category:

Description

1460 Design Post Bergambar Siap Untuk Post Setiap Hari Serendah 34 Sen Per Design.

Anda mungkin tak sure nak pilih Social Media Kit Pakej Enterpise.

Atau anda masih ragu-ragu nak ambik pakej setahun.

Apa-apa pun, kami ada penyelesaian terbaik untuk anda:

Apa kata anda dapatkan 1460 ‘pre-template’ post bergambar yang kami dah siapkan pada harga yang mesra bajet?

Bayangkan berapa banyak masa yang terluang sekiranya semua design gambar dah disediakan awal-awal? Anda boleh pergi program anak di sekolah… boleh tengok wayang… boleh pergi jalan-jalan tanpa perlu kisah pasal design.

Bayangkan berapa banyak yang anda dapat jimat untuk menghasilkan design dan content untuk social media.

Anda boleh jimat RM200!

Anda dah tak perlu nak pening-pening kepala memikirkan idea untuk content lagi.

Sebab kami dah siapkan untuk anda.

 

• Quote Sambutan Perayaan (Raya Aidilfiti, Hari Guru…)
• Quote Ucapan Selamat (Pagi, Malam, Harian, Cuaca…)
• Quote Islamik (Petikan ayat Al-Quran, Hadis, Doa…)
• Quote Umum (Kata-kata Motivasi, Tip-tip Harian..)
• Quote Sastera Popular (Lirik Lagu, Petikan Novel…)

 

Kalau anda kira kos untuk hire designer buatkan semua tu, anda terpaksa bayar RM1500 sebulan!

Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu. Malah anda tak perlu bayar harga asal kit ini iaitu RM497.

Anda boleh ‘lepas tangan’ untuk menyiapkan kerja-kerja social media dengan Social Media Kit Design Pakej Bajet ini:

Setelah anda buat pembayaran untuk pakej ini, anda akan mendapat emel istimewa daripada kami. Ada link Google Drive yang kami hantar mengandungi kesemua design post social media anda. Klik link tersebut dan terus download design ke dalam komputer atau smartfon anda.
Post terus ke social media anda dengan hanya beberapa klik sahaja. Anda lihat jumlah Likes dan Komen bertambah setiap hari. Alami sendiri betapa leganya hati anda dengan kesenangan terbaru yang anda miliki ini.
Sales meningkat dengan derasnya sambil pelanggan menderu-deru menghantar PM dan order barang daripada anda. Senyuman kegembiraan terpancar melihat parcel order bertimbun membukit.
Anda terus post setiap hari tanpa rasa penat dan pening takda idea lagi. Ibarat kerja-kerja sosial media anda dibereskan dengan sendirinya. Family semakin happy sebab anda sentiasa habis kerja awal. Staff pun gembira bekerja dengan anda. Bisnes semakin maju. Inilah kegembiraan yang anda nanti-nantikan selama ini.

Kesemua ini anda boleh dapatkan dengan pelaburan serendah RM297 sahaja. Sekali bayar sahaja. Klik ‘Add to Cart’ sekarang untuk order. Bayar secara online banking melalui Billplz atau Senangpay.

Kualiti design profesional
Minimum 4 content dengan 2 variasi design setiap hari
Siap dalam masa 48 jam bekerja
Download Kit Postmore melalui link yang diberikan di dalam emel anda
Terus guna untuk social media anda