Hero_Shot_1_v4-500x367-v1.1
Cara

Untuk Menghasilkan Konten Social Media Anda

Kit design yang cantik untuk pemilik bisnes yang busy & tiada masa nak hire freelancer.

Sebagai pemilik bisnes anda hanya buat kerja marketing untuk mendapatkan sales sahaja.

Anda juga tahu:

Bisnes perlu aktif di social media.
Wajib tulis post yang menarik setiap hari.
Post mesti berkualiti untuk mendapatkan like & engagement.
Hero_Shot_2_v2-500x367-v.1.1
Hero_Shot_3-1-550x430-v.1.1

Tapi anda juga yang bertungkus lumus untuk menghasilkan konten yang menarik sampai menghabiskan banyak masa nak design gambar.

…Perah otak nak cari idea untuk tulis post

…Bila tak tahu, tengok post orang lain, ceduk idea page competitors.

…Tapi anda penat, bisnes pun tunggang langgang tiada siapa nak jaga.

…Kalau sales tak masuk macam mana nak bayar sewa ofis, bil dan sebagainya.

Yang Paling Teruk

…Anda pun tak reti nak tulis konten yang boleh dapat engagement tinggi.

…Anda pun bukan designer. Manalah reti nak buat.

Hero_Shot_3-1-550x430-v.1.1

Sanggupkah anda keluarkan RM36,000 setahun untuk design dan konten?

… Bisnes baru je nak naik tegak. Sales bulanan pun masih belum capai RM50 ribu. Staff pun masih tak ramai lagi.

… Tapi anda memang perlukan penulis konten dan designer. Anda pun keluarkan duit untuk menggaji 2 orang pekerja ini:

Gaji

Content Writer: RM1500/bulan
Designer: RM1500/bulan

Total RM3000/bulan

Bayangkan kalau setahun anda dah keluarkan RM36,000.

Kan lebih bagus kalau kos tadi diguna untuk besarkan company.

Tapi konten untuk social media pun penting. Alangkah bagus jika: 

Semua konten dan design telah lengkap dibuat
Ada orang yang profesional buatkan semuanya!
Setiap konten dan design dah siap dengan logo dan website company
paling best, content dah di susun mengikut hari penting kat Malaysia dan seluruh dunia. Kerja jadi sangat-sangat mudah dan effisien
Hero_Shot_4-2-550x430-v1.1

MEMPERKENALKAN

POSTMORE

Kit konten dan design dibuat khas untuk anda

HARGA GAMBAR SERENDAH RM0.14

LOGO & WEBSITE ANDA DISETIAP GAMBAR

UPLOAD TERUS KE SOCIAL MEDIA ANDA
KUALITI DESIGN PROFESIONAL
MINIMUM 4 KONTEN, 2 VARIASI DESIGN/HARI

SPESIFIKASI GAMBAR

SAMPLE DESIGN

Quote Festival / Hari Istimewa / Hari Keraian

Ucapan Selamat

( Pagi Tengah Hari Petang Malam Harian Cuaca )

CARA PEMBELIAN

Ikuti langkah pembelian Postmore Kit konten dan design di bawah

null
1. Pilih pakej yang anda ingin tempah.
null

2. Isi borang pembelian di checkout page.

null

3. Buat pembayaran secara online.

null

4. Pihak admin akan hubungi anda untuk dapatkan logo dan nama website / social media. Anda akan menerima Kit Design Postmore berserta logo dan nama website / social media di melalui email dalam masa 48 waktu bekerja

null
5. Sedia digunakan untuk social media anda.

Nota : 1 pembelian khas untuk 1 logo dan 1 perniagaan sahaja.

LEBIH MUDAH, LEBIH JIMAT

Pilih salah satu pakej yang anda berkenan di bawah.

  • HARGA SEKEPING DESIGN RM0.40
  • MINIMUM 240 DESIGNS
  • Quote Sambutan Perayaan
    (Raya Aidilfiti, Tahun Baru Cina, Hari Guru, dsb.)

  • Quote Ucapan Selamat
    (Pagi, Tengah Hari, Petang, Malam, Harian, Cuaca, dsb.)

  • Quote Islamik
    (Petikan ayat Al-Quran & Tafsir, Hadis, Doa Harian, dsb.)

  • Quote Umum
    (Kata-kata Motivasi & Inspirasi, Tip-tip Harian, Petua Kecantikan, dsb.)

  • Quote Sastera Popular (Pop Lit)
    (Lirik Lagu, Petikan Teks Novel, Dialog Filem, dsb.)

  • Nota
    1 pembelian khas untuk 1 logo dan 1 perniagaan sahaja.

  • JIMAT RM200
  • HARGA SEKEPING DESIGN RM0.20
  • Harga Asal RM497
  • MINIMUM 1460 DESIGN
  • Quote Sambutan Perayaan
    (Raya Aidilfiti, Tahun Baru Cina, Hari Guru, dsb.)

  • Quote Ucapan Selamat
    (Pagi, Tengah Hari, Petang, Malam, Harian, Cuaca, dsb.)

  • Quote Islamik
    (Petikan ayat Al-Quran & Tafsir, Hadis, Doa Harian, dsb.)

  • Quote Umum
    (Kata-kata Motivasi & Inspirasi, Tip-tip Harian, Petua Kecantikan, dsb.)

  • Quote Sastera Popular (Pop Lit)
    (Lirik Lagu, Petikan Teks Novel, Dialog Filem, dsb.)

  • Nota
    1 pembelian khas untuk 1 logo dan 1 perniagaan sahaja.

CONTOH SOCIAL MEDIA POSTING

HUBUNGI KAMI

Sebarang pertanyaan, sila hubungi kami melalui contact form di bawah. Team kami akan hubungi anda semula secepat mungkin.



Send Message
Send Message